Sentralt i Sarpsborg

Vi har beliggenhet sentralt i Sarpsborg ikke langt fra jernbanestasjonen. Romslige lokaler hvor repro avdeling og produksjon ligger på ett plan, gjør at vi oppnår en strømlinjeformet arbeidsflyt med god oversikt.

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd av vår produksjon. Det er avgjørende for oss å kunne stå inne for det vi leverer. Vi har de siste årene gjort tiltak som tilsammen har ført oss dit vi er i dag, både m.h.t kvalitet og leveringsdyktighet. Dette arbeidet er en kontinuerlig prosess for oss.

 • Flexo klisjéer til bølgepapp

  Flexotrykk klisjéer til bølgepapp. Leveres i 2,84mm, og 5,5mm tykkelse.

 • Folieklisjéer

  Magnesium klisjéer til varmfoliering. 2mm og 7mm tykkelse

 • Pregeklisjéer

  Klisjéer til opphøyd preg og preg ned. Hoe som magnesium og hanne som 0,95mm plast.

 • Plast klisjéer

  Plast klisjéer til boktrykk. 0,95mm tykkelse.

Velkommen til Reprocenter AS

  -Oskarsgate 41,N-1706 Sarpsborg-

 

Vi har spesialisert oss på klisjéer til flexotrykk, foliepreg og blindpreg. Vi leverer også film til silketrykk og offset. Vi har en strømlinjeformet produksjon av fotopolymér klisjéer til flexotrykk og leverer klisjéene ferdig montert, klare til å sette rett i trykkmaskinen. Vi leverer også plastklisjeer til boktrykk.

Vi foretar selv digital bearbeiding ved hjelp av Adobe’s programmer, samt annen tilpasset software. Foliepreg med magnesiumklisjéer har økt i Norge de senere årene. Vi har utviklet oss i takt med kundenes behov, og vi har i dag en effektiv og kvalitétssikret produksjon av klisjéer både til folie- og blindpreg.

Dersom du trenger bistand vil vi være behjelpelige, uansett trykkmateriell og trykkemetode. Vi har vært i grafisk bransje siden 1973.